wikipedia? moja ulubiona? nie czytasz tego co piszę, więc nie dziwne, że ciężko jest nam sie zrozumieć (cytuję moja wczesniejsza wypowiedz nt wikipedii w tym poscie) :
"...czyli każda dociekliwość jest oznaką niekompetencji?
Teskt, który przytaczasz w 2 czesci swojej wypowiedzi jest całkowicie skopiowany z Wikipedia.pl - portalu jakże "niezależnego" od wpływów wszędobylskich zagranicznych korporacji [..]" - tutaj zaznaczam swoja opinie o "rzetelnosci" wikipedii, dlatego dla porownania (czego zrozumienie sprawilo ci problem) powrzucalem inne źródła (dla ciebie oczywiscie nie wiarygodne).
A w ogole to nie zamierzam Ci "dowalać" tak jak ty probujesz dowalic mi, chce tylko i wylacznie zainteresowac Barliniaków tematami, które wydawałoby sie zupelnie ich omijają.
Jeśli chodzi o alkohol - to sprawa wyboru, nikt nikomu nie każe pić, natomiast RoundUp jest bez mojej wiedzy ani aprobaty pryskany na moim chodniku (a w jakiej ilosci i stezeniu to juz chyba tylko nieliczni pracownicy UMiG wiedzą). To mi przeszkadza, tak samo jak starszym ludziom przeszkadzają krzyki młodzieży w weekendowe wieczory.
Jeśli chodzi o alkohol - to sprawa wyboru, nikt nikomu nie każe pić, natomiast RoundUp jest bez mojej wiedzy ani aprobaty pryskany na moim chodniku (a w jakiej ilosci i stezeniu to juz chyba tylko nieliczni pracownicy UMiG wiedzą). To mi przeszkadza, tak samo jak starszym ludziom przeszkadzają krzyki młodzieży w weekendowe wieczory.
Pozdro %)
no ni ekaże pić, ale dostępny jest i można od niego umrzeć a od Roudupu nie umrzesz
dalej nie wiem jakie chodniki były pryskane i co ma do tego UMiG?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum