Leniwy, nierozgarnięty, pozbawiony wszelkiej ambicji i motywacji trzydziestoparolatek poszukuje świetnie płatnej pracy, najlepiej niewymagającej żadnego wysiłku fizycznego, ani umysłowego. Nie mam skończonych studiów (wykształcenie podstawowe) i żadnych doświadczeń w pracy zawodowej. Spośród całej gamy posiadanych przeze mnie umiejętności, wymienić mogę kompleksową znajomość obsługi pilota od telewizora, zdolność naśladowania odgłosów wydawanych przez dzikie zwierzęta oraz wprawę w rozwiązywaniu quizów z serii "Zgadnij czyj to biust?", doskonale radę sobie z internetem. Ponadto ukończyłem profesjonalny kurs radzenia sobie ze stresem.
Odpowiem na wybrane oferty nie wcześniej niż za 2 dni - napisanie tego ogłoszenia kosztowało mnie tyle sił, że muszę teraz odpocząć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum